Surffotografie, een update uit Frankrijk

Zoals de meeste van jullie wel weten begon ik 4 weken geleden aan een heel nieuw avontuur. Ik vertrok namelijk voor 5 weken naar Frankrijk om te fotograferen op een van de surfcamps van Ripstar. Nu ik al mijn 4e week in ga dacht ik dat het wel eens tijd was voor een kleine update naar ons koude kikkerlandje.

Toen ik 4 weken geleden begon kwam ik in een totaal nieuwe vorm van de fotografie terecht. Niet alleen was deze vorm van fotografie nieuw maar was de hele surfwereld voor mij ook een totaal nieuwe wereld waar ik in terecht kwam. Daarom moest ik de  eerst week net zoveel bijleren als de kids op surfgebied. Alle surftermen waren nieuw voor mij en ik de eerste surfgesprekken stond ik met een mond vol tanden. Maar al gauw kreeg ik de termen onder de knie en wist ik steeds beter naar wat voor plaatje ik opzoek moest.

Nu ik al bijna mijn laatste week in ga merk ik dat deze vorm van fotografie mij steeds beter af gaat en hoe leuk ik het vind! Ook ben ik er eindelijk aan gewend dat ik tot mijn knieen het water in moet met een camera om dat perfecte plaatje te krijgen, dit was in week 1 nogal lastig aangezien ik telkens bang was omver gespoeld te worden door de golven. Maar gelukkig heb ik al mijn apparatuur nog en heeft de zee deze niet in beslag genomen haha.

Hopelijk vonden jullie deze miniupdate leuk en hebben de gene die het leuk vinden een beeld van hoe het met mij gaat hier in het mooie Pin Sec. Ik ga hier nog 2 weken genieten en proberen de kinderen een prachtige herinnering mee te geven naar huis. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven kunnen jullie foto’s vinden op de facebookpagina van Ripstar.  Voor nu zeg ik tot over een kleine 2 weken en houd ons in de gaten via Facebook!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s