Een stap dichter naar een droom

Toen ik begon met fotografie lag mijn voorkeur vooral bij de portretfoto’s maar na een bezoek aan de Flying Dutch ontstond er een nieuwe droom.

Een tijdje terug mocht ik fotograferen bij R&B Sunday. Dit is een van de grootste R&B evenementen van Nederland en dat was natuurlijk een enorme eer. Maar omdat het de 1e keer was vond ik dit ook enorm eng. Ik wist niet of ik het zou kunnen en of een druk festival mij zou bevallen als werkveld. Maar al gauw was ik verkocht.

Toen ik een bezoek bracht aan The Flying Dutch liep ik weer tegen deze vorm van fotografie aan. Ik betrapte mezelf er namelijk op dat ik de fotograaf interessanter vond dan de voormalige nummer 1 dj van de wereld. Ik kon er geen genoeg van krijgen om van een afstandje zijn apparatuur te bekijken en te kijken hoe hij de sfeer vast legt. Ik kon alleen maar denken hoe gaaf is het als je dit mag vastleggen. En zo was een nieuwe droom geboren.

Nu een dikke maand later kriebelt deze vorm van fotografie nog steeds! Dit mede door mijn liefde voor muziek. Ik kreeg steeds meer positieve reacties van verschillende dj’s en vrienden over mijn foto’s van R&B Sunday. En de reactie van DJ Freddy Moreira waarin hij zei dat hij mijn foto gaaf vond bracht mij toch aan het denken.

Toen ik eenmaal mijn moed bij elkaar had geraapt ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. En zo ben ik bij Appic terecht gekomen. Dit is een app die je kunt downloaden op je telefoon. Hierin kun je de verschillende festivals van Nederland vinden, jezelf op aanwezig zetten, de festivalplattengrond vinden, foto’s bekijken, tickets winnen en nog veel meer. Ik zal namens Appic naar festivals en evenementen gaan om foto’s te maken.

Ik ga mezelf mengen in een nieuwe vorm van fotografie. En ga de uitdaging aan om in deze moeilijke vorm van de fotografie mijn grenzen te verleggen! Ik ben benieuwd tot in hoeverre ik mijn droom werkelijkheid kan maken en wat voor moois ik (hopelijk) allemaal mag gaan vastleggen.

De eerste stap naar een nieuwe droom is gemaakt, en wie weet zet ik jou straks wel op de foto op je favoriete festival!

3 gedachtes over “Een stap dichter naar een droom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s