Review fotoboek Saaldigital Nederland

Ik mocht voor Saaldigital Nederland een fotoboek samenstellen om te testen. Ben je benieuwd hoe mij dit is bevallen? Lees dan snel verder ūüôā

20170426_144513

Fotoboek gemaakt bij Saaldigital Model: Babs Van der Bruggen

 

Toen ik begon met het samenstellen van mijn fotoboek moest ik eerst de software van Saaldigital instaleren op mijn computer. Dit nam niet veel ruimte in beslag en ook was het zo ge√Įnstalleerd. Eenmaal ge√Įnstalleerd kon het feest beginnen! Het programma was klaar voor gebruik en ik kon mijn fotoboek samenstellen.

Het startscherm was erg duidelijk, hier moet je kiezen wat voor soort fotoboek je wilt. Ik koos hierbij voor de optie: fotoboek i.p.v.  softcover fotoboek of een van de andere opties. Ik wil namelijk altijd een fotoboek met harde kaft aangezien je boek dan veel langer mooi blijft! Op het begin moest ik in het startscherm nog wel even zoeken wat alle opties betekende. Maar gelukkig waren er icoontjes aanwezig, als je hierop klikte kreeg je uitleg over de optie.

De opties die ik koos waren:
fotoboek, A4 formaat, glanzend papier, 40 pagina’s en een harde kaft.

20170426_144722.jpg

 

 

 

 

 


Nadat ik alle maten had uitgekozen en bevestigd¬†kwam ik bij de lay-out pagina. Bij deze pagina kom je in je toekomstige fotoboek. Je kon hier de lay-out van je boek wijzigen en de foto’s invoegen. De lay-out wil zeggen hoeveel foto’s je op 1 pagina wilt. Ook valt onder de lay-out de opmaak van de bladzijden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat de foto niet de hele pagina innemen. Wat dan over blijft op de pagina (waar dus geen foto staat) kun je bijvoorbeeld een kleurtje geven. Hiervoor was erg veel keuzen in de standaard instellingen die werden aangeboden. Ook vond ik het erg fijn dat er werd aangegeven als je foto¬† niet goed in de pagina past., ook al is dit bij mij helaas bij 1 foto toch mis gegaan…

20170426_144700  Model: Nicole Langendonk РBM model management

zelf koos ik voor 1 foto per pagina of 2 foto’s per 2 pagina’s. Ik vindt bij fotoboeken altijd less is more! Dus vandaar dat ik alle foto’s de volledige pagina heb laten innemen.

Het samenstellen van het boek ging erg gemakkelijk en was erg duidelijk. Toen ik door wilden naar bestellen en betalen kwam ik echter 1 minpuntje tegen. Ik moest namelijk betalen via PayPal,  vistaprint of mastercard. Dit vond ik erg jammer aangezien ik als student zijnde geen van deze betaalmiddelen heb. Ik had graag zelf via mijn pinpas willen betalen i.p.v. hulp te moeten vragen aan famillie om mijn fotoboek te bestellen.

Toen het fotoboek eenmaal was besteld op vrijdag avond kon het wachten beginnen. Maar op woensdag ging de bel al en daar was hij dan, mijn fotoboek. Ik was meteen erg verbaasd over hoe goed het boek was ingepakt! Een enorm pluspunt als je het mij vraagt. Het boek zat namelijk¬† ingepakt in plastic en om het plastic zat weer dubbeltjespapier. En zo is het boek in een dikke kartonnen envelop gestuurd. Niet gek dat er dus helemaal geen schrammetje op te zien was. Toen ik het boek had uitgepakt vielen mij meteen 2 dingen op! Het logo op de achterkant is erg klein (zie foto), dit is bij andere bedrijven wel eens anders. Maar hier neemt het logo geen groot gedeelte van je foto in beslag wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ook viel mij meteen op hoe dik de pagina’s waren, dit maakt scheuren bijna onmogelijk en geeft een erg mooi effect.

20170426_144616.jpg

Nogmaals erg bedankt Saaldigital dat ik jullie fotoboek mocht testen! Het is mij erg goed bevallen en in de toekomst ga ik zeker nog vaker mijn boeken bij jullie bestellen!  

Mocht je een kijkje in mijn fotoboek willen nemen kijk dan snel op mijn facebookpagina door Hier te klikken.

Image result for saal digital

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s